Boka privatchaufför i Västerås och Mälardalen

Åk elegant, bekvämt och diskret i en svart Tesla och upptäck tjusningen med livet med egen privatchaufför. Hos oss kan du boka din egen privatchaufför i Västerås och Mälardalen – ett uppdaterat koncept som redan finns i London, Paris, New York.

Bli hämtad av din skräddarsydda chaufför

Med en privatchaufför vet du alltid i förväg vem som hämtar och med vilken bil. Det ger dig en trygghet också i de fall du vill beställa bil till dina företagskunder eller utländska gäster – vi sätter stor heder i att representera dig på allra bästa sätt. Komfort för oss innebär inte bara bekväma, tystgående bilar utan självklart också hjälp med bagage, dörrar och internetuppkoppling under resan. Vi anpassar oss efter dina önskemål och tar dig dit du vill, när du vill.

Representation och chaufför vid speciella tillfällen

Den första personen utländska gäster träffar på Arlanda är ofta taxichauffören. Som privatchaufför möter vi upp dina VIP- och CIP-gäster på bästa sätt. Vi guidar också gärna dina gäster under bilfärden, visar dem runt i stan eller tar med dig och dina gäster på aktuella event. Föredrar du att sluta ögonen och vila behöver du bara sätta dig till rätta och passa på under färden.

Skillnaderna mellan taxi och bil med privatchaufför

Vi brukar säga att det finns minst fyra stora fördelar med en bil med privatchaufför i förhållande till vanlig taxi.

  1. Du känner till i förväg vad resan kommer att kosta.
  2. En privatchaufför anpassar sig efter dina önskemål så långt det går.
  3. Diskretion – bilen har varken taxiskylt eller reklam.
  4. Du lär känna chauffören som en vän.

Välkommen att boka privatchaufför

Kontakta oss för bokning eller information.

Vill du bli kontaktad av Tesla Taxi?