Åk klimatsmart med Tesla Taxi Västerås
Från och med Juni 2016 kör vi igång verksamheten

Ge ditt företag möjligheten att uppleva känslan i eldrivna och tysta Tesla Model S Limousine genom att åka taxi i Västerås, till och från Arlanda, samt i hela Mälardalen. Klimatkompensera med våra CO2-fria taxiresor och bidra till en renare miljö med mindre buller. Välkommen att boka taxi och teckna avtal med oss!

Bli klimatsmart avtalskund

Förverkliga en del av ditt företags miljöpolicy enkelt och bekvämt genom att skaffa ett avtal för hållbara taxiresor. Vi samarbetar med Mälarenergi och är anslutna till Nollzon, som arbetar för att snabbt få ren och tyst trafik i hela Sverige. På köpet får du smartare resor tack vare ny teknik som bland annat ger information om tillfälliga stopp i trafiken och förslag på snabbare väg till ditt mål.

Låt taxiresan bli kvalitetstid

Luta dig tillbaka och vila dig en stund, eller passa på att jobba på väg till mötet eller flygplatsen. I bilen finns gratis wifi och bra belysning, bekväma säten och gott om plats. En Tesla limousine är också idealisk för färder i naturen tack vare sin tysta gång. Bjud dina utländska kunder på en naturupplevelse och visa Mälardalen från sin allra bästa sida.

Kontakta Tesla Taxi för mer information

Vill du bli kontaktad av Tesla Taxi?